Τι είναι τα ΠΛΗ.ΝΕ.Τ;

Τα ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. συμβάλλουν στη διάχυση της τεχνογνωσίας και στη διαμόρφωση σύγχρονων τάσεων στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των υποδομών των σχολικών μονάδων. Ο τρόπος λειτουργίας, οι αρμοδιότητες και οι υπηρεσίες των ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. καθορίζονται από την υπ’ αρ. πρωτ. 222084/ΓΔ4/27-12-2018 Υ.Α. Στη Δ.Δ.Ε. Ξάνθης λειτουργεί ένα ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.

Υπηρεσίες

Τηλεφωνική Υποστήριξη Χρηστών

Προβλήματα και αιτήματα εκπαιδευτικών και διοικητικών μονάδων που αφορούν στον καταγεγραμμένο στο κτηματολόγιο υπολογιστικό εξοπλισμό και στο εκπαιδευτικό λογισμικό.

Τηλέφωνο:

25410 27992

Προβλήματα που αφορούν πρόσβαση στο Διαδίκτυο (προβλήματα δικτύου πρόσβασης).

Προβλήματα που αφορούν χρήση των τηλεματικών υπηρεσιών του ΠΣΔ.

Παρέχονται πληροφορίες σχετικά θέματα χρήσης εκπαιδευτικού λογισμικού.

Υποστήριξη Χρηστών με Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Επίλυση προβλημάτων που οφείλονται σε λανθασμένες ρυθμίσεις στον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί η μονάδα (μετά από ενημέρωση του υπευθύνου του σχολικού εργαστηρίου ή του χρήστη του αντίστοιχου υπολογιστικού εξοπλισμού).

l

Φόρμα αναφοράς προβλήματος

Οι Εκπαιδευτικοί και οι Σχολικές/Διοικητικές Μονάδες μπορούν να υποβάλουν εδώ τα αιτήματά τους για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν που αφορά:

Υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Δικτυακή & υπολογιστική υποδομή της Σχολικής Μονάδας

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Πως μπορώ να δημιουργήσω ψηφιακή υπογραφή;
Υπηρεσία Ψηφιακών Πιστοποιητικών ΠΣΔ

Η Αρχή Πιστοποίησης του του ΠΣΔ είναι μία έμπιστη τρίτη οντότητα που υπογράφει (πιστοποιεί) την ψηφιακή ταυτότητα μελών και μονάδων του ΠΣΔ.

Για την αξιοποίηση της υπηρεσίας ψηφιακών πιστοποιητικών θα πρέπει πρώτα να εμπιστευθείτε την Κεντρική Αρχή Πιστοποίησης του ΠΣΔ.

Ποιο είναι το τηλέφωνο υποστήριξης του Π.Σ.Δ. ;

Καλέστε : 801 11 801 81

Προβλήματα σχετικά με το Δίκτυο Πρόσβασης του ΠΣΔ (αφορά μόνο τα σχολεία και τις διοικητικές μονάδες).

Αιτήματα για την παροχή δικτυακής (τηλεπικοινωνιακής) πρόσβασης στο ΠΣΔ (αφορά μόνο τα σχολεία και τις διοικητικές μονάδες).

Στην υποστήριξη ως προς τη χρήση των παρεχόμενων από το ΠΣΔ ηλεκτρονικών υπηρεσιών την αντιμετώπιση σχετικών προβλημάτων και την εξυπηρέτηση αιτημάτων. Αφορά τα σχολεία, τις διοικητικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς.

Πως μπορώ να κάνω μία νέα σύνδεση στο ΠΣΔ;
Αποκτήστε λογαριασμό στο ΠΣΔ

Όλοι οι Εκπαιδευτικοί μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου.

Δυνατότητα εγγραφής έχουν οι μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εφαρμογες

Σχεδιασμος

χρηστης

προγραμματισμος

Τα Νέα μας

Διαδρομή με τη χρήση των αισθητήρων απόστασης

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε μία διαδρομή με τη χρήση των αισθητήρων απόστασης. Ο δρόμος δεξιά και αριστερά έχει εμπόδια και το ρομπότ έχει αισθητήρες απόστασης, ένα σε κάθε ρόδα. Όταν η αριστερή ρόδα πλησιάσει ένα εμπόδιο στρίβει δεξιά, ενώ όταν η δεξιά ρόδα πλησιάσει ενα εμπόδιο στρίβει αριστερά και συνεχίζει την πορεία του.

Δοκιμάστε να φτιάξτε το δικό σας ρομπότ και ένα δρόμο με εμπόδια δεξιά και αριστερά.

Το ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Δ.Δ.Ε ΞΑΝΘΗΣ βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου 27 στο κτίριο της παλιάς Επαγγελματικής Σχολής Ξάνθης δίπλα στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Ξάνθης.

Τηλέφωνο

25410 27992

[gdomodal modal_id=”oroi” modal_open=”text” text_settings=”Όροι Χρήσης” max_modal_width=”900px” _builder_version=”3.19.18″ module_font=”|700|||||||” module_text_align=”left” module_text_color=”#ffffff” module_font_size=”16px” text_orientation=”left” animation_style=”slide” animation_direction=”left” _i=”0″ _address=”8.0.0.0″]

[/gdomodal]

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη
Ντούβελος Γεώργιος (ΠΕ86)  © 2019